Mainkan B Permainan Stim

Mainkan B Permainan Stim
November 4, 2021 0 Comments

Mungkin anda belum terlalu familiar dengan b game steam , atau malah anda belum pernah mendengar permainan yang satu ini. Permainan ini adalah permainan yang menggunakan watak lebah yang boleh menjelajah wilayah dengan menerbanginya, namun jangan risau apabila anda tidak akan menemui orang yang memainkannya. Kerana disini terdapat banyak sekali pemain yang lain dengan watak yang berbeza pula, sudah tentu sangat sesuai untuk anda gunakan Mengisi waktu anda ketika bosan memainkan mega888l .

Mainkan B Permainan Stim

Sebelum anda memainkan permainan ini, anda disyorkan untuk melakukan pendaftaran terlebih dahulu dan masuk menggunakan steam.

Berikut ini deskripsi singkat mengenai permainan B ini.

–         Tajuk: B

–         Permainan genre: Santai, percuma untuk dimainkan, indie.

–         Pengembang: U & I

–         Penerbit: U & I

–         Tanggal perilisan: 26 juni 2017

Tentu dengan memainkan permainan ini anda boleh mengeksplorasi wilayah dengan grafik terbaik, ditambah dengan cuaca yang selalu berubah-ubah menjadikan suasana permainan menjadi lebih nyata.

Dan untuk memainkan permainan ini mengikut spek yang diperlukan dengan tetapan lalai dan resolusi 1920×1080.

–         x64 CPU dan Windows 64-bit dengan DirectX 11

–         CPU kelas prestasi i5-4430

–         RAM 1024 MB

–         Kapasitas memori 207 MB

–         Kelas prestasi GPU GeForce GTX 1060

Dan untuk spek cadangannya seperti berikut:

–         Sama dengan spek minima diatas kecuali:

–         CPU : I7 – 7700k

–         GPU: GeForce GTX 1070

–         Stick tambahan dengan mempunyai kawalan tujahan dan yaw.

Tentunya dengan mengetahui hal-hal diatas diharapkan boleh anda gunakan sebagai referensi untuk mengisi waktu luang anda. anda boleh memainkan dan menemui pemain lain untuk melakukan eksplorasi mengelilingi peta yang diberikan. Dan pastinya sang pembangun sentiasa memberikan kemas kini pada setiap pepijat yang terdapat dalam permainan, supaya pemain boleh menikmati permainan dengan menyeronokkan.

Dan semoga dengan adanya artikel diatas dapat menambah referensi permainan anda ketika bosan bermain atau melakukan rutinitas dikehidupan asli anda. dan apabila anda merasa artikel ini membantu, anda boleh berkongsi kepada teman atau keluarga anda.